Ieder jaar is het noodzakelijk dat we fondsen oprichten voor ons werk en dat is een grote uitdaging. We doen ons best de overhead beneden de 15% te houden, zodat uw ondersteuning voor het grootste deel direct ten goede komt aan de deelnemers van Yabonga. Onze partner-ondernemers in Oostenrijk, Duitsland, Nederland en Groot-Brittannië helpen ons met de fondsenwerving.

We zijn u zeer dankbaar voor uw donaties. Als u wilt bijdragen neem dan alstublieft contact op met info@yabonga.com. Stuur ons alstublieft  een email als u betrokken wilt worden als vrijwilliger. Stuur dan uw CV en met uw speciale interesses. Vrijwilligers moeten ten minste voor drie maanden beschikbaar zijn en hun eigen transport regelen. Volg onze newsletter voor updates en andere mogelijkheden tot vrijwilligerswerk. Omdat we een gilde hebben met handwerk, is het goed als u ons laat weten wat uw nodig hebt, dan kunnen we een product voor U maken, met de hand gemaakt door onze HIV positieve clientèle.

Als u ons project financieel wilt ondersteunen, klik dan op Doneer Nu of maak direct een bedrag over naar onze bankrekening.

Hier volgen onze bankgegevens:

Stichting Yabonga Nederland
IBAN:  NL54 TRIO 0254 8532 77
BIC: TRIONL2U Triodosbank tnv
Utrechtseweg 44
3704 HD Zeist

De Stichting Yabonga Nederland is opgericht om Yabonga in Zuid Afrika te ondersteunen.  Dit kan door rechtstreeks op de Nederlandse rekening te storten, wij maken het totale bedrag een keer per jaar over. We zijn ANBI geregistreerd, dat betekent dat u uw giften van de belasting kunt aftrekken en dus eenderde tot de helft van uw gift terug krijgt. Ons rijke Nederland draagt zo extra bij aan een goed doel, in dit geval het supporten van kansarme kinderen!

Als u ons liever vanuit het buitenland steunt, klik dan op een van onderstaande vlaggen voor de lokale contactgegevens.

Austria-flat-icon Austria is our oldest partner organization. They support our Safe House and the bakery.

Germany-flat-icon Germany helped us to set up our Youth Centre in Khayelitsha. Vielen Dank!

Netherlands-flat-icon Nederland verzamelt geld voor onze GAP studenten, zodat ze hun opleiding kunnen vervolgen.

United-Kingdom-flat-iconYabonga UK is currently funding the expansion of the Community Mothers and the Children’s Programmes.

We zijn dankbaar voor